Ob okrogli, 30. obletnici Lions klub Maribor Piramida, smo v sodelovanju z Lions klubi iz Štajerske regije pripravili prav poseben,

VELIKI DOBRODELNI KONCERT

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na izjemnem dogodku

v petek, 15.3.2024, ob 19. uri, v SNG Maribor

Že samo ime dogodka pove, da gre za koncert z dobrodelno noto, če pa to povežemo še z dejstvom, da bodo na koncertu nastopili mednarodno priznani glasbeniki, člani  Vienna Supreme Orchestra, lahko rečemo, da gre za izjemen dogodek.

Priznani izvajalci, ki z mednarodnimi koncertnimi izkušnjami in duhovito interpretacijo,  dajejo Vienna Supreme Orchestra posebno magičen pridih, ki vedno stremi k popolnosti. Pridružite se nam in se ob zvokih klasične glasbe prepustite enkratni koncertni izkušnji.

Vsa zbrana sredstva iz naslova sponzorstev, donacij in prodaje vstopnic bodo namenjena izključno  za izvedbo dobrodelnih in humanitarnih projektov, ki jih v Lions klubu Maribor Piramida izvajamo s vso skrbnostjo za ljudi, ki v nezavidljivih okoliščinah potrebujejo pomoč.

Lions klub Maribor Piramida je eden izmed prvo ustanovljenih Lions klubov v Sloveniji in letos obeležujemo 30. obletnico delovanja.  

V svoji 30-letni zgodovini smo izvedli in podprli več kot 100 različnih akcij ter projektov, s katerimi smo pomagali tako posameznikom kakor tudi različnim društvom. Skupno smo za nabavo opreme za slepe in slabovidne, gluhe in naglušne ter invalidne osebe, za štipendiranje nadarjenih otrok in  za pomoč osebam iz socialno ogroženih okolij, donirali že več kot 360.000 €.

Sledite nam na naši Facebook strani in se seznanite z našimi aktualnimi dogodki.

 

Cena vstopnice: 40€

Prodaja vstopnic: Eventim

Kdaj: 15.03.2024 ob 19. uri

Kje: SNG MARIBOR

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte z nakupom vstopnice.

We serve – Pomagamo!