V postopku donacije za izbran izdelek na spletnem mestu www.lions-piramida.si  (»spletno mesto«) moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke.

Osebni podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu preko kontaktnega obrazca (vanj vpišete svoje ime in priimek, e-poštni naslov, sporočilo, po želji še medij), se zbirajo izključno z namenom vzpostavitve komunikacije za potrebe izmenjave informacij,
med donatorjem in organizatorjem. Enako velja za podatke, ki niso posredovani preko kontaktnega obrazca.

Vaše podatke bomo uporabljali v skladu s Splošno uredbo o
varstvu podatkov (angleška kratica: GDPR)
. Po pretečenem času se objave izbrišejo in več niso vidne ter dostopne na spletu.

S prostovoljno oddajo teh informacij je Lions klubu Maribor Piramida omogočeno, da stopi v stik z vami in se odzove v najkrajšem možnem času.

Lions klub Maribor Piramida na svoji spletni strani objavlja tudi druga obvestila, vendar le z izrecnim dovoljenjem donatorjev, ki s tem soglašajo, da so na strani vidne informacije javnega značaja, kot so ime in priimek ter po želji tudi fotografije.

Piškotki:

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov za shranjevanje vaših podatkov za prijavo in možnosti prikaza zaslona. Piškotki za prijavo hranijo dva dni, piškotki zmožnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me", bo vaša prijava shranjena dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Lions klub Maribor Piramida